Decoratiuni Orac

ORAC DECOR stabileste standardul pentru buna calitate a decoratiunilor arhitecturale, oferind solutiifunctionale, decorative si adaptate oricarui proiect.

Profile Decorative

Profile Decorative


Profilele decorative pot fi utilizate pentru diferite aplicatii, insa, cel mai adesea, sunt folosite pentru a delimita parti diferite de decor.

Plinte

Plinte


Plintele pot fi utilizate pentru diferite aplicatii, insa, cel mai adesea sunt folosite pentru a delimita podeaua de perete. Se pot obtine efecte calde prin combinarea unor culori diferite sau tapeturi pe aceeasi suprafata, separate printr-o plinta.

Decoratiuni Interioare

Decoratiuni Interioare


Decoratiunile interioare aduc un plus de rafinament oricarei incaperi in care sunt folosite oferind atat solutii decorative, dar si functionale. 

Coloane

Coloane


ORAC Decor ofera o gama larga de coloane din poliuretan care creeaza un decor cu aspect istoric. Inspirandu-se din Antichitate, colectia ORAC Decor a evoluat intr-un concept modern, usor de utilizat si cu costuri reduse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

San Marco

advertisement advertisement

Contactați-ne!

SAN MARCO CRAIOVA
Showroom : Str. Brestei, nr. 26, Craiova
Mobil : 0747 033 066
E-mail : sanmarco.craiova@edil-colore.ro

Urmați-ne!

Urmați-ne pe rețelele preferate!

  • Our google profile
  • We on Yahoo
  • We on Youtube
UA-42595103-1