Tencuieli decorative pentru exterior

STILE RESTAURO

STILE RESTAURO


ÎNVELIS MURAL CU EFECT RUSTIC DE GRANULATIE MEDIE

Beneficii
STILE RESTAURO este un învelis plastic nivelat cu mistria cu efect de uniformizare a suprafetei. Produsul creeaza un învelis de o grosime mare care protejeaza suportul de agentii atmosferici si poluanti. Datorita liantului acrilic, pe baza caruia este formulat, produsul poate suporta chiar si agresiunea alcalina caracteristica suporturilor din ciment. STILE RESTAURO poate fi folosit pe suprafetele unde este necesara o putere de umplere si de mascare mare a suportului, fara coscoveli si scorojeli.

STILE RESTAURO COMPACT

STILE RESTAURO COMPACT


ÎNVELIS MURAL RUSTIC CU EFECT DE TENCUIALA NEDRISCUITA

Beneficii
STILE RESTAURO COMPACT este un învelis plastic netezit cu efect de uniformizare a suprafetei. Produsul pe baza de liant acrilic creeaza un învelis de grosime ridicata care protejeaza suportul de agentii atmosferici si poluanti si de agresiunea alcalina caracteristica suporturilor din ciment. Datorita selectiei granulometrice a pudrei de cuart si granulelor de marmura, STILE RESTAURO COMPACT are o mare putere de acoperire si mascare, ce permite uniformizarea neregularitatilor suportului.

VENEZIAGRAF

VENEZIAGRAF


ÎNVELIS MURAL EFECT RUSTIC GRANULATIE FINA

Beneficii
VENEZIAGRAF este un învelis plastic netezit cu mistria, cu efect de uniformizare a suprafetei. Produsul permite obtinerea unui învelis de grosime ridicata, capabil sa protejeze suportul de agentii atmosferici si poluanti si, datorita liantului acrilic din care compus, este în masura sa suporte agresiunea alcalina caracteristica suporturilor din ciment. VENEZIAGRAF poate fi utilizat acolo unde este necesara o putere mare de acoperire si mascare a suportului, fara crapaturi si scorojeli.

VENEZIAGRAF COMPACT

VENEZIAGRAF COMPACT


ÎNVELIS MURAL CU EFECT DE TENCUIALA NEDRISCUITA

Beneficii
VENEZIAGRAF COMPACT este un învelis mural pentru exterior, pe baza de liant acrilic, care, pe lânga faptul ca confera un efect de tencuiala nedriscuita, are o putere de acoperire si mascare a neregularitatilor suportului, datorita curbei sale granulometrice. Permite obtinerea unui finisaj foarte asemanator celui al tencuielilor minerale si poate fi aplicat pe suporturi cu neomogenitate estetica sau grad mare de absorbtie. VENEZIAGRAF COMPACT realizeaza un strat aspru cu o grosime considerabila, rezistent la agresiunea agentilor atmosferici. Produsul este indicat îndeosebi pentru interventiile de restaurare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

San Marco

advertisement advertisement

Contactați-ne!

SAN MARCO CRAIOVA
Showroom : Str. Brestei, nr. 26, Craiova
Mobil : 0747 033 066
E-mail : sanmarco.craiova@edil-colore.ro

Urmați-ne!

Urmați-ne pe rețelele preferate!

  • Our google profile
  • We on Yahoo
  • We on Youtube
UA-42595103-1