Antimucegai

Dezvoltarea mucegaiului in locuinte pune sanatatea in pericol. In lume se cunosc aproximativ 100.000 de specii diferite de mucegai, cele mai comune specii de interior fiind Cladosporium, Aspergillus si Penicillium . Mucegaiurile sunt un tip de fungi care pot trai atat in interior cat si in exterior . Mucegaiul negru se reproduce prin crearea de spori, care transporta produse chimice nocive, numite micotoxine. Micotoxinele care vin in contact cu pielea pot provoca iritatii. Daca sunt inhalate, aceste toxine ajung in plamani si se infiltreaza in alveole.

COMBAT 111

COMBAT 111


ADITIV IGIENIZATOR ANTIMUCEGAI ANTIALGE PENTRU VOPSELE MURALE DESTINATE SUPRAFETELOR EXTERIOARE

Beneficii
COMBAT 111 este un produs formulat pentru a fi aditivat produselor utilizate în mod traditional la zugravirea suporturilor murale externe. Confera o actiune igienizatoare eficienta, mentinând aspectul estetic original al vopselei si protejând-o totodata de formarea mucegaiului si algelor.

COMBAT 222

COMBAT 222


DETERGENT PENTRU CURATAREA SUPRAFETELOR CU MUCEGAI SI ALGE

Beneficii
COMBAT 222 este un produs special conceput pentru curatarea suprafetelor interioare si exterioare înainte de zugravire. COMBAT 222 poate fi utilizat pe suprafete mici infestate de mucegai, pentru restabilirea aspectului lor original, fara a recurge la rezugravirea acestora. În acest caz, efectul este temporar. Poate fi aplicat pe orice tip de suprafata murala infestata de mucegai, ciuperci, alge. Poate fi aplicat chiar si pe vopsele si învelisuri plastice existente.

COMBAT 333

COMBAT 333


IGIENIZATOR ANTIMUCEGAI PENTRU PERETI

Beneficii
COMBAT 333 este un produs conceput special pentru igiena peretilor, actioneaza împotriva mucegaiului si algelor, împiedicând proliferarea acestora în timp. Mentine aspectul estetic original al vopselelor aplicate pe suporturi exterioare si interioare. Poate fi aplicat pe orice tip de suprafata murala infestata cu mucegai, ciuperci, alge. Poate fi aplicat si pe vopselele sau învelisurile plastice existente.

COMBAT 444

COMBAT 444


ADITIV IGIENIZATOR ANTIMUCEGAI PENTRU VOPSELE MURALE DESTINATE SUPRAFETELOR INTERNE

Beneficii
COMBAT 444 este un aditiv antimucegai care se adauga vopselelor hidrosolubile traditionale pentru interior, pentru a conferi o actiune igienizatoare eficienta, în masura sa conserve în timp aspectul estetic original al vopselei aplicate. Destinatia de utilizare a COMBAT 444 sunt vopselele hidrosolubile pentru lucrarile murale interioare, atunci când se doreste asigurarea unor conditii igienice optime în prezenta umiditatii sau ventilarii limitate în medii precum bucatarii, bai, cantine si alte tipuri de încaperi.

COMBAT 555

COMBAT 555


CONSERVANT ANTIFUNGIC PENTRU LEMN

Beneficii
COMBAT 555 este un produs pe baza de apa cu spectru larg, care igienizeaza si protejeaza lemnul de mucegai, alge si ciupercile care produc albastrirea, responsabile pentru culoarea gri capatata de lemn în timp. Utilizat în mod concentrat, COMBAT 555 trateaza lemnul degradat, eliminând depunerile de mucegai, alge si ciuperci. Utilizat diluat, COMBAT 555 protejeaza lemnul de formarea mucegaiului, algelor si ciupercilor care produc albastrirea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

San Marco

advertisement advertisement

Contactați-ne!

SAN MARCO CRAIOVA
Showroom : Str. Brestei, nr. 26, Craiova
Mobil : 0747 033 066
E-mail : sanmarco.craiova@edil-colore.ro

Urmați-ne!

Urmați-ne pe rețelele preferate!

  • Our google profile
  • We on Yahoo
  • We on Youtube
UA-42595103-1