Finisaje San Marco

Decorativele San Marco lasa spatiu abilitatii si fanteziei decoratorului si, de ce nu, imaginatiei proprietarului care doreste sa-si puna amprenta personala si unica asupra casei sale.

Finisaje decorative pentru interior


Finisaje decorative pentru interior


Capabile sa creeze atmosfere memorabile sau cu tendinte inovative, decorativele, intr-o varietate de nuante si prin diversele tehnici de aplicare si combinatii de produse, pot da un farmec surprinzator oricarui spatiu.

Tencuieli decorative pentru exterior


Tencuieli decorative pentru exterior


Sunt produse care combina traditia si inovatia folosind materiale naturale si solutii tehnologice de ultima generatie. Combinatia perfecta de clasic si modern, care vine de la cercetare si dezvoltare intensiva, minimizand impactul asupra mediului si pentru a maximiza performanta in protectia oricarui tip de invelis exterior.

Vopsele lavabile


Vopsele lavabile


Formulate cu materii prime selectate în functie de criterii de durabilitate, asigura de asemenea înalta performanta, rezultatele finale fiind de înalta calitate .

Antimucegai


Antimucegai


Dezvoltarea mucegaiului in locuinte pune sanatatea in pericol. In lume se cunosc aproximativ 100.000 de specii diferite de mucegai, cele mai comune specii …

Termoizolatii


Termoizolatii


Avantajele Izolamentului termic la Exterior:
– Economie energetica;
– Eliminarea puntilor termice …

Vopsele pentru fier


Vopsele pentru fier


Sunt produse pe baza de rasini sintetice, cu structura lamelara impiedicand patrunderea apei si formand un scut protector impotriva radiatiilor,iar datorita pigmentilor anticorozivi evita formarea de rugina.

Vopsele si Lacuri pentru Lemn


Vopsele si Lacuri pentru Lemn


Sunt produse adecvate pentru impregnarea si conservarea lemnului chiar în conditii aspre de mediu, ramânând neschimbate în ciuda variatiilor structurale naturale ale lemnului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

San Marco

advertisement advertisement

Contactați-ne!

SAN MARCO CRAIOVA
Showroom : Str. Brestei, nr. 26, Craiova
Mobil : 0747 033 066
E-mail : sanmarco.craiova@edil-colore.ro

Urmați-ne!

Urmați-ne pe rețelele preferate!

  • Our google profile
  • We on Yahoo
  • We on Youtube
UA-42595103-1