Vopsele lavabile

ALBUS

ALBUS


VOPSEA DILUABILA CU APA PERMEABILA PENTRU INTERIOARE ANTI-PICATURA

Beneficii
ALBUS este o vopsea diluabila cu apa permeabila, pe baza de rasini acrilice, în dispersie apoasa, cu un grad mare de acoperire. Prezenta carbonatilor selectionati permite realizarea unor finisaje foarte albe, opace si uniforme. ALBUS este usor de aplicate si este extrem de eficient împotriva infiltratiilor.

BLANCA

BLANCA


BLANCA este o vopsea lavabila, pe baza de rasini vinilice in dispersie apoasa, cu o putere de acoperire ridicata, opacitate optima si putere mare de mascare a imperfectiunilor suportului.

Beneficii
Permeabilitatea sa favorizeaza trecerea naturala a vaporilor prin ziduri.

BRAVOCASA

BRAVOCASA


VOPSEA DILUABILA CU APA SUPERLAVABILA PENTRU EXTERIOR/INTERIOR DE UZ UNIVERSAL

Beneficii
BRAVOCASA este o vopsea diluabila cu apa superlavabila pe baza de rasini vinilice în dispersie apoasa, cu o putere de acoperire ridicata si cu putere mare de mascare a imperfectiunilor suportului. Permeabilitatea sa favorizeaza trecerea naturala a vaporilor prin ziduri. BRAVOCASA este usor de aplicat, cu o buna întindere, fiind astfel un produs indicat în special pentru protectia si decorarea suprafetelor murale exterioare si interioare, unde este necesar un nivel ridicat de finisare si de rezistenta la agentii externi.

LAGUNA

LAGUNA


VOPSEA DILUABILA ÎN APA PERMEABILA HIDROFUGA ACRILICA PENTRU INTERIOR-EXTERIOR

Beneficii
Produs indicat pentru utilizarea tuturor suprafetelor interioare si exterioare cu o expunere moderata la agentii atmosferici. Rasinile acrilice din care este compus confera produsului rezistenta la substantele bazice si la frecare. LAGUNA este o vopsea formulata în mod expres pentru utilizatorul profesional, deoarece poseda caracteristici precum o putere de acoperire mare, usurinta în aplicare, o buna dilatare, conferind suportului un aspect opac si uniform chiar si în cazul suprafetelor cu grade diferite de absorbtie

SUPERCONFORT

SUPERCONFORT


VOPSEA DILUABILA ÎN APA ANTICONDENS TERMOIZOLANTA PERMEABILA ANTIMUCEGAI PENTRU INTERIOARE

Beneficii
SUPERCONFORT este o vopsea diluabila în apa pentru suprafete murale, permeabila, pentru interioare, caracterizata printr-un coeficient scazut de transmisie termica. Aceasta caracteristica este conferita de prezenta microsferelor speciale de sticla. Produsul este similar vopselelor diluabile în apa normale traspirante ca aspect estetic, îmbunatateste izolarea termica a peretilor, evitând astfel formarea condensului provocat de diferenta de temperatura dintre aer si zid. Eliminarea condensului, cauza principala a formarii mucegaiului comporta îmbunatatirea confortului habitatului. SUPERCONFORT este produsul ideal pentru protejarea suprafetelor murale în medii umede sau supuse condensului precum cele din bucatarii, bai, cantine, spalatorii, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

San Marco

advertisement advertisement

Contactați-ne!

SAN MARCO CRAIOVA
Showroom : Str. Brestei, nr. 26, Craiova
Mobil : 0747 033 066
E-mail : sanmarco.craiova@edil-colore.ro

Urmați-ne!

Urmați-ne pe rețelele preferate!

  • Our google profile
  • We on Yahoo
  • We on Youtube
UA-42595103-1