Vopsele pentru fier

GLOBAL LUCIDO

GLOBAL LUCIDO


EMAIL LUCIOS PENTRU EXTERIOR SI INTERIOR, LINIA PROFESIONALA

Beneficii
Email sintetic de utilizare generala, pe baza de rasini alchidice care limiteaza îngalbenirea si pigmenti stabili la lumina, cu o putere mare de acoperire, capabil sa ofere, pe lânga prestatii fizico-chimice optime, un efect estetic care confera suprafetei tratate un aspect lucios si rezistent. GLOBAL LUCIDO ofera o bariera eficienta împotriva agentilor atmosferici; protejeaza la exterior atât lemnul, cât si metalul, tratate preventiv, chiar si în conditii de expunere ambientala sau marina ridicata.; Poate fi aplicat pe: Suprafete din lemn noi, vechi sau lacuite, precum porti, pervazuri, plinte, grinzi, panouri, etc. Suprafete din fier si aliaje de otel noi, vechi si lacuite anterior, precum grilaje, parapeti, pervazuri metalice, etc. Suprafete zincate, materiale plastic (PVC) sau aliaje usoare, tratate în mod adecvat.

GLOBAL SATINATO

GLOBAL SATINATO


EMAIL SEMILUCIOS PENTRU EXTERIOR SI INTERIOR, LINIA PROFESIONALA

Beneficii
Email sintetic de utilizare generala, pe baza de rasini alchidice cu îngalbenire limitata si pigmenti stabili la lumina, cu o putere mare de acoperire, capabil sa ofere, pe lânga caracteristici fizico-chimice optime, un efect estetic care confera suprafetei tratate un aspect satinat si rezistent. GLOBAL SATINATO ofera o bariera eficienta împotriva agentilor atmosferici; protejeaza la exterior atât lemnul, cât si metalele, tratate preventiv, chiar si în conditii de expunere ambientala montana sau marina ridicata.; Poate fi aplicat pe: Suprafete din lemn noi, vechi sau lacuite, precum porti, pervazuri, plinte, grinzi, panouri, etc (orice alt produs din lemn care necesita o lacuire profesionala sau de amator) Suprafete din fier si aliaje de otel noi, vechi si lacuite anterior, precum grilaje, parapete, pervazuri metalice, etc. Suprafete zincate, materiale plastic (PVC) sau aliaje usoare, tratate în mod adecvat.

KIRON 70

KIRON 70


EMAIL ANTICOROZIC CU EFECT DE MICA

Beneficii
KIRON 70 este un email anticoroziv pe baza de rasini sintetice, pigmenti anticorozivi si agregate lamelare, care permite protejarea suporturilor metalice împotriva coroziunii. Formula sa speciala ofera: – un efect pasivant: pigmentii anticorozivi prezenti în produs exercita o actiune de pasivare, evitând formarea ruginii. – un efect de bariera: structura sa lamelara speciala creeaza straturi paralele de agregate în interiorul peliculei care împiedica penetrarea apei si a agentilor atmosferici. – un efect de scut: oxidul de fier micaceu si aluminiul prezenti în produs împiedica radiatiile ultraviolete sa ajunga la straturile inferioare, întârziind degradarea liantului. Datorita caracteristicilor sale si aspectului estetic special, KIRON 70 este indicat ca fond si finisaj pentru aplicarile pe produse din fier expuse chiar si în medii umede sau în atmosfera industriala sau marina. Poate fi aplicat pe metale feroase: Suprafete din metal feros si din aliaje de otel, precum grilaje, parapete, pervazuri metalice, etc. Suprafete zincate si aliaje usoare, tratate în mod adecvat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

San Marco

advertisement advertisement

Contactați-ne!

SAN MARCO CRAIOVA
Showroom : Str. Brestei, nr. 26, Craiova
Mobil : 0747 033 066
E-mail : sanmarco.craiova@edil-colore.ro

Urmați-ne!

Urmați-ne pe rețelele preferate!

  • Our google profile
  • We on Yahoo
  • We on Youtube
UA-42595103-1