Vopsele si Lacuri pentru Lemn

MARCONOL EFFETTO CERATO

MARCONOL EFFETTO CERATO


FINISAJ HIDROFUG SEMILUCIOS ANTIZGÂRIETURA PENTRU SUPRAFETE EXTERIOARE DIN LEMN

Beneficii
MARCONOL EFFETTO CERATO este un produs adecvat pentru impregnarea si protectia lemnului. Se caracterizeaza printr-o putere de penetrare ridicata, necesara pentru protectia fata de agentii atmosferici si poluanti chiar si în conditii ambientale severe, ramânând nealterat în ciuda variatiilor structurale naturale ale lemnului. Componenta speciala a MARCONOL EFFETTO CERATO permite obtinerea de finisaje cu putere mare de acoperire si hidrofuge deoarece formeaza un film microporos cu un grad foarte mare de permeabilitate la vaporii de apa; lemnul tratat îsi mentine echilibrul higrometric natural, evitând inconvenientul exfolierii lacurilor sintetice traditionale pentru lemn, deoarece produsul este usor de întretinut. MARCONOL EFFETTO CERATO contine aditivi special care absorb razele ultraviolete si este colorat cu pigmenti transparenti care coloreaza lemnul fara a masca nervurile.

MARCONOL IMPREGNANTE

MARCONOL IMPREGNANTE


PROTECTOR COLORANT PENTRU LEMN EXPUS LA EXTERIOR

Beneficii
MARCONOL este un produs pentru impregnarea superficiala a lemnului. Se caracterizeaza printr-o putere de penetrare mare, necesara pentru protectia împotriva agentilor atmosferici si poluanti, chiar si în conditii ambientale severe, ramânând nealterat în ciuda variatiunilor structurale naturale ale lemnului. MARCONOL este disponibil în culori deschise obtinute cu ajutorul pigmentilor minerali micronizati, care protejeaza lemnul împotriva razelor U.V. si lasa vizibile nervurile originale, reînsufletind culorile initiale. Pentru un aspect desavârsit si în cazul expunerilor în conditii deosebit de severe se recomanda aplicarea unui strat ulterior de MARCONOL EFFETTO CERATO

UNIMARC FINITURA LEGNO

UNIMARC FINITURA LEGNO


LAC PROTECTOR TRANSPARENT DILUABIL ÎN APA INODOR PENTRU EXTERIOR SI INTERIOR

Beneficii
UNIMARC FINITURA LEGNO este un lac diluabil în apa pentru protejarea si decorarea suprafetelor interioare si exterioare din lemn. Liantul pe baza de copolimer acrilic si absorbanti speciali ai razelor UV permite utilizarea produsului chiar si la exterior, în conditii de expunere puternica la agentii atmosferici si la razele solare. Pelicula produsa în urma aplicarii este caracterizata de o acoperire optima si deosebit de elastica, ramânând nealterata în ciuda variatiilor structurale naturale ale lemnului.

UNIMARC IMPREGNANTE LEGNO

UNIMARC IMPREGNANTE LEGNO


PROTECTOR INODOR PENTRU EXTERIOR-INTERIOR

Beneficii
UNIMARC IMPREGNANTE LEGNO este un produs diluabil în apa, pe baza de rasini acrilice cu o penetrare ridicata, pentru impregnarea si protejarea lemnului la interior si exterior. Produsul ofera o protectie optima împotriva agentilor atmosferici datorita liantului acrilic special din care este compus, fiind în masura sa penetreze suportul si sa ramâna nealterat în ciuda variatiilor structurale naturale ale lemnului. Utilizarea produsului permite obtinerea unei bune protectii a lemnului în fata razelor UV, datorita prezentei pigmentilor minerali micronizati si a aditivilor speciali care protejeaza lemnul de agentii degradanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

San Marco

advertisement advertisement

Contactați-ne!

SAN MARCO CRAIOVA
Showroom : Str. Brestei, nr. 26, Craiova
Mobil : 0747 033 066
E-mail : sanmarco.craiova@edil-colore.ro

Urmați-ne!

Urmați-ne pe rețelele preferate!

  • Our google profile
  • We on Yahoo
  • We on Youtube
UA-42595103-1